Matkustuksen laatua ja turvallisuutta

Turvallisuus

Länsilinjojen kaikkein tärkein arvo on turvallisuus. Aikataulusuunnittelumme lähtökohtana on aina se, että reiteillä ei tarvitse missään olosuhteissa kiirehtiä tai muulla tavalla vaarantaa turvallisuutta.

Vastuullisuus

Länsilinjat on vastuullinen toimija. Vastuu tarkoittaa huolenpitoa ja velvoitteiden hoitamista on sitten kyse asiakkaista tai henkilökunnasta, yhteiskunnasta tai ympäristöstä.

Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla sekä huolehtia, että työntekijämme ja erityisesti asiakaspalvelussa olevat kuljettajamme voivat tehdä työtään virkeinä ja levänneinä. Siksi pidämme huolta, että heillä on varmasti sovitut ja lakisääteiset tauot ja lepohetket.

Sanomattakin on selvää, että Länsilinjat hoitaa myös yhteiskunnalliset vastuunsa työnantajana ja maksaa kaikki veronsa Suomeen. Aiheesta voit lukea lisää Liikennepalvelut -sivulta.

Ympäristö on keskeinen huomiomme kohde. Uusimme kalustoa jatkuvasti ja hankimme entistä vähäpäästöisempiä autoja. Osassa kalustoa käytämme päästöjä vähentäviä jälkiasennettavia suodattimia. Olemme tarkkoja autojemme kunnosta ja huollamme ne omalla korjaamolla. Seuraamme myös kuljettajiemme ajotapaa digitaalisesti löytääksemme kehittämiskohteita ympäristökuormituksen vähentämiseksi.