Lipputietoa

Yhteiskunnan järjestämässä liikenteessä (mm. Tampereen seudun NYSSE) ja yhteiskunnan järjestämän liikenteen kanssa yhteistyössä (mm. Turun FÖLI) ajettavan liikenteen alennusehdot, korttituotteet ja muut tiedot löytää näiden toimijoiden omilta sivuilta.

MENOLIPPU on normaalihintainen matkalippu yhteensuuntaan. Myynti: Matkahuolto ja bussi.

MENOPALUULIPPU: Alennus on 10 % normaalihinnasta. Vähimmäismatka: 80 km. Voimassa 30 vrk ostopäivästä. Myynti Matkahuolto ja bussi.

LASTENLIPPU: Alennus on 50 % normaalihinnasta. Ikäraja 4-11 v. (alle 12 vuotta täyttänyt, 12 vuotiaasta alkaen nuoriso/aikuinen). Alle 4-vuotiaat matkustavat aikuisen mukana veloituksetta. Ikä todistettava. Myynti: Matkahuolto ja bussi.

NUORISOLIPPU: Alennus Länsilinjojen ExpressBus-pikavuorossa on 50 % ja Länsilinjojen vakiovuorossa 30 % normaalihinnasta. Vähimmäismatka 60 km. Ikäraja 12-16 v. Ikä todistettava. Myynti: Matkahuolto ja bussi.

OPISKELIJALIPPU: Alennus on 50 % normaalihinnasta. Vähimmäismatka: 60 km. Esitettävä MH:n opiskelijakortti tai opiskelijajärjestön opiskelijakortti, jossa MH:n liikemerkki. Myynti: Matkahuolto ja bussi.

ELÄKELÄISLIPPU: Alennus on 30 % normaalihinnasta. Vähimmäismatka: 60 km. Yli 65-vuotiaan eläkeläisen esitettävä poliisiviranomaisen myöntämä henkilötodistus, passi, ajokortti, kuvallinen Kela-kortti, kuvallinen pankkikortti tai MH:n Super-Seniorkortti. Alle 65-vuotiaan eläkeläisen esitettävä Kela-kortti, jossa on MH:n liiketunnus tai teksti ”eläkkeensaaja”. Myynti: Matkahuolto ja bussi.

RYHMÄ/PERHELIPPU: Alennus on 25 % normaalihinnasta. Vähimmäismatka 60 km. Ryhmän vähimmäismäärä 3 henkilöä. Paikanvaraus pakollinen yli 9 henkilön ryhmille. Myynti: Matkahuolto.

VARUS- JA SIVIILIPALVELUSMIESLIPPU: Alennus on 50 %. Vähimmäismatka 60 km. Esitettävä varus- / siviilipalvelusmieskortti. Myynti: Matkahuolto ja bussi.

SARJAKORTTI, KAUSIKORTTI, ARVOKORTTI: katso lisää Matkahuollon sivulta.

SEUTULIPULLA EDULLISESTI: Liikennöintialueellamme on käytössä useita eri seutulippuja. Ne sisältävät rajattoman määrän matkoja 30 vrk:n sisällä ostopäivästä ja ovat hinnaltaan edullisia.

Lippujen kelpoisuus käy ilmi Matkahuollon sivuilta vuorojen kohdalta. Seutuliput opiskelijaseutulippua lukuunottamatta loppuvat 31.5.2019

Paluu aikataulujen etusivulle