Lipputietoa

MENOLIPPU: on normaalihintainen matkalippu yhteensuuntaan. Myynti: Matkahuolto ja bussi.

LASTENLIPPU: Alennus on 50 % normaalihinnasta. Ikäraja 4-11 v. (alle 12 vuotta täyttänyt, 12-vuotiaasta alkaen nuoriso/aikuinen). Alle 4-vuotiaat matkustavat aikuisen mukana veloituksetta. Ikä todistettava. Myynti: Matkahuolto ja bussi.

NUORISOLIPPU: Alennus Länsilinjojen ExpressBus-pikavuorossa on 50 % ja Länsilinjojen vakiovuorossa 30 % normaalihinnasta. Vähimmäismatka 60 km. Ikäraja 12-16 v. Ikä todistettava. Myynti: Matkahuolto ja bussi.

OPISKELIJALIPPU: Alennus Länsilinjojen ExpressBus-pikavuoroissa on 50 % normaalihinnasta. Vähimmäismatka: 60 km. Esitettävä opiskelijajärjestön opiskelijakortti. Myynti: Matkahuolto ja bussi. Ei myynnissä vakiovuoroissa eikä ELY-liikenteessä (Kankaanpää-Pori).

ELÄKELÄISLIPPU: Alennus Länsilinjojen ExpressBus-pikavuoroissa on 30 % normaalihinnasta. Vähimmäismatka: 60 km. Yli 65-vuotiaan eläkeläisen esitettävä poliisiviranomaisen myöntämä henkilötodistus, passi, ajokortti, kuvallinen Kela-kortti, kuvallinen pankkikortti tai MH:n Super-Seniorkortti. Alle 65-vuotiaan eläkeläisen esitettävä Kela-kortti, jossa on MH:n liiketunnus tai teksti ”eläkkeensaaja”. Myynti: Matkahuolto ja bussi. Ei myynnissä vakiovuoroissa eikä ELY-liikenteessä (Kankaanpää-Pori).

RYHMÄ/PERHELIPPU: Alennus Länsilinjojen ExpressBus-pikavuoroissa on 25 % normaalihinnasta. Vähimmäismatka 60 km. Ryhmän vähimmäismäärä 3 henkilöä. Paikanvaraus pakollinen yli 9 henkilön ryhmille. Myynti: Matkahuolto.
Ei myynnissä vakiovuoroissa eikä ELY-liikenteessä (Kankaanpää-Pori).

SARJAKORTTI, KAUSIKORTTI, ARVOKORTTI: katso lisää Matkahuollon sivulta.

KOULUMATKATUKILIPPU: Lisätietoa koulumatkatuetuista lipuista ja Kelan sivuilta.

LEMMIKKIELÄINTEN KULJETTAMISESTA
Lemmikkieläimiä kuljetetaan auton tilojen salliessa ja vain saattajan kanssa ja hänen vastuullaan. Länsilinjat ei peri hintaa kuljetuslaatikossa olevista lemmikeistä eikä sylikoirista. Bussissa jo olevissa allergisilla matkustajilla on oikeus valita paikka ja tarvittaessa pyytää kuljettajaa jopa estämään lemmikkieläimen kyytiintulo. Opas-tai avustajakoirista ei peritä maksua, eikä kanssamatkustajat voi estää ko. koirien mukaantuloa autoon. Lemmikkieläinmaksu on pienin aikuisen kertamaksu.

MATKAN MAKSAMINEN 
Matkahuollon lipputuotteiden ja käteisen lisäksi pikavuoroissamme kelpaavat maksuvälineiksi pankkikortit sekä yleisimmät luottokortit. Pankkikortilla tai henkilökohtaisella matkakortilla maksaessasi varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Väärinkäyttötapauksen yhteydessä kuljettajalla on oikeus takavarikoida virheellisesti käytetty maksuväline. Muiden linja-autoyhtiöiden omat lipputuotteet eivät käy maksuvälineinä autoissamme.