Kysy Artolta! -reittineuvontapalvelu

Reittineuvontapalvelumme Kysy Artolta! on tarkoitettu sinulle, joka mietit vaihtamista nykyisin käyttämästäsi kulkumuodosta bussiin. Etsimme tarpeisiisi sopivat reitit, vuorot ja aikataulut sekä kerromme parhaat lippuvaihtoehdot. Sinun tarvitsee vain kertoa meille, minne ja milloin kuljet.

Voit ottaa yhteyttä reittineuvontapalveluumme joko puhelimitse tai sähköpostitse. Tarvitsemme seuraavia tietoja vastataksemme sinulle kerrasta oikein:

Pyrimme vastaamaan koko liikennöintialuettamme koskeviin tiedusteluihin (HUOM! ei koske yhteiskunnan ostamaa liikennettä eli Tampereen Seudun Joukkoliikenteen alaista liikennettä eikä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja FÖLI:n tilaamaa Turku-Aura väliä). Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin muutaman arkipäivän sisällä.

Huomaathan, että tämä palvelu ei sovellu aikataulutiedusteluihin, sillä viive voi olla joitakin työpäiviä. Aikatauluneuvontamme palvelee edelleen puhelimitse numerossa 0100 5005 ark. klo 8:30 – 16 (0,66 e/min + pvm).

Lähetä tiedustelu sähköpostilla osoitteeseen lansilinjat@lansilinjat.fi ja laita viestin otsikoksi Reittineuvonta. Voit myös soittaa suoraan aikatauluammattilaisellemme Artolle numeroon 050 5320 734 (arkisin maanantai-perjantai kello 8.30 – 16.00).

Arto Kortsaari-Monkala
Puh. +358 (0)50 532 0734
etunimi.sukunimi@lansilinjat.fi